Be SMART. RENT SMART.
 ro  en  de

Doar la SMART 7 RENT-A-Car Sibiu

aveti parte de servicii rapide, eficiente si de calitate occidentala, oferite de agentii nostri, care vorbesc perfect limbile Engleza, Germana, Franceza si Maghiara.Termen lung socialInchiriati pe termen lung! Aveti parte de avantaje multiple.

Incepand cu anul 2007, oferta noastra din domeniul inchirierilor auto include si varianta de inchiriere pe termen lung. Multiplele avantaje au fost intelese si rapid adoptate in primul rand de companiile mari. Ulterior, si firmele mai mici sau la inceput de drum (caz in care optiunea de leasing financiar  este exclusa) au adoptat aceasta metoda unica de a beneficia de autoturisme noi pentru agenti, angajati sau cei din conducere, indiferent de caracterul nevoilor (indisponibilitate temporara al unuia sau mai multor autoturisme, accident, masini blocate in service).

 

Cateva dintre avantajele inchirierii pe termen lung:

1. Rata / Chiria lunara este o cheltuiala deductibila integral la momentul inregistrarii (fata de amortizare liniara la credit / leasing financiar). Chiria platita lunar este cea negociata la inceputul contractului, nefiind adaugate alte cheltuieli. Aceasta rata fixa include si Rovigneta, Asigurare obligatorie si Full-casco (cu fransiza / eveniment negociat la inceputul contractului)

2. Capacitatea de finantare a firmei ramane cea initiala, autoturismele inchiriate pe termen lung nefiind inregistrate in contabilitatea firmei.

3. Acordarea contractului este imediata, nu trebuie sa treceti prin dovedirea incasarilor societatii pe care o reprezentati.

4. Intretinerea autoturismului se efectuaza de catre firma noastra pe tot parcursul contractului. Schimburi periodice de ulei, filtre, cauciucuri, consumabile, toate astea se schimba la service autorizat ori de cate ori este nevoie.

5. Contractele pot fi reziliate anticipat in orice moment al contractului (imposibil in cazul unei finantari prin credit sau leasing financiar)

6. Va stam la dispozitie cu vehicul la schimb in cazul in care este nevoie, asa incat angajatii dvs sa fie mai productivi. Mobilitatea este secretul succesului.

 

Informații suplimentare

Garantia difera in functie de tipul masinii (intre 300-600 euro)


* săptămână: luni ora 12.00 - luni ora 12.00
* weekend: vineri ora 12.00 - lunia viitoare ora 12.00

Preturile includ TVA. Kilometrii inclusi sunt nelimitati. Autoturismele din imagini sunt cu titlu de prezentare, reprezentand clasa din care fac parte. Motorilzarile precum si dotarile pot fi diferite.

OFERIM REDUCERI SUBSTANTIALE PENTRU FIRME SI CLIENTI FIDELI